وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

مردم حق دارند درباره طرح صیانت نگران باشند

مردم حق دارند درباره طرح صیانت نگران باشند

تجهیزات جانبی: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی تصمیم گیر و قانون گذار درباره طرح صیانت است و باید تکلیف خودش را روشن کند، اظهار داشت: مردم حق دارند نگران باشند و نمایندگان ما در اکثر جلساتی که تشکیل شده، حضور فعال داشتند که این قانون گذاری به نفع مردم باشد.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، عیسی زارع پور در حاشیه مراسم افتتاح پروژه های شرکت ارتباطات زیرساخت درباره تصویب کلیات طرح صیانت در مجلس، اظهار نمود: کاهش سرعت اینترنت و اختلالات این ایام، هیچ ارتباطی به هیچ طرحی در کشور ندارد، اینها کاملا دلیلهای فنی داشته که بارها توضیح داده شده و ما با سرعت درحال حل این اختلالات هستیم که مردم از سرعت بالا بهره مند شوند.
وی با اعلان اینکه مجلس تصمیم گیر و قانون گذار است و ما هم علاوه بر اعلام نظراتمان، مشارکت می نماییم تا اشکالاتی که در این طرح وجود دارد برطرف شود، اضافه کرد: همانطور که در طول این مدت هم عنوان طرح و هم مفادش تغییرات اساسی کرد، اما همچنان اشکالات اساسی دارد که باید برطرف شود. از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست می کنم در بررسی جزئیات این طرح به نظرات کارشناسی و دغدغه های مردم و کسب وکارها توجه نمایند که یک قاعده گذاری شود، چون ما در ۱۲ سال قبل و از سال ۱۳۸۸ و قانون جرائم کامپیوتری تا امروز، در این عرصه قانون گذاری نداشتیم، الان فرصت مناسبی است که بتوانیم مبتنی بر تجربیات جهانی، قاعده گذاری انجام دهیم تا در عین حالی که فضا سامان می یابد، نگرانی مردم و کسب وکارها را برطرف نماییم. مردم حق دارند نگران باشند و نمایندگان ما در بیشتر جلساتی که تشکیل شده، حضور فعال داشتند که این قانون گذاری به نفع مردم باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همین طور در پاسخ به سوال ایسنا درباره نقش نماینده این وزارتخانه در جلسات ویژه کمیسیون طرح صیانت، اظهار داشت: تلاش ما این است که ایرادات این طرح اصلاح گردد، طرحی کارشناسی مبتنی بر آنچه که در دنیا اتفاق می افتد و قاعده گذاری های جهانی تصویب شود، چون همه کشورها درگیر این فضا هستند و در نهایت این طرح باید بصورت پویا بتواند در برخورد با پدیده های جهانی که رخ می دهد، کارآمد باشد. در طول این مدت عم قسمتی از این مشکلات حل شده و نسخه ۲۶ تیرماه با نسخه نهایی تفاوت کرده است.
زارع پور در پاسخ به این که چرا نسخه پیشنهادی وزارت ارتباطات بصورت شفاف منتشر نمی گردد، اظهار داشت: قرار نیست هر سازمان برای خودش نسخه ای داشته باشد. مرجع رسیدگی به این طرح، کمیسیون ویژه ای است که برای این کار تشکیل شده، تلاش ما این بوده که طرح را به مسیری برگردانیم که چارچوبی برای تنظیم گری فضای مجازی ترسیم شود، بخشی توفیق داشتیم و بخشی هم امیدوار هستم در آینده و در بررسی جزییات این اتفاق بیفتد. در غیر این صورت اگر این تغییرات اتفاق نیفتد، موضع وزارت ارتباطات هم متفاوت خواهد شد و با آن بخش هایی که احساس می نماییم مشکل دارد، مخالفت خواهیم کرد، همین الان هم مکاتباتی انجام دادیم و نسبت به برخی از بندها ابراز نگرانی کردیم که باید حتما مورد نظر نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گیرد و اصلاح گردد.
وی اشاره کرد: باید ببینیم در ادامه مجلس چه اتفاقی می افتد، اول مجلس باید تکلیف خودش را روشن کند، در همین ۲۴ ساعت چند بار خبر تصویب و رد این طرح از طرف مجلس شنیده شد و باید ببینیم چه مسیری در آنجا در پیش گرفته می شود، اما مرجع مجلس شورای اسلامی است و از لحاظ قانونی حق آنهاست، ما هم مجری هستیم و تلاش می نماییم در پروسه قانون گذاری مشارکت فعال داشته باشیم تا آنچه که مصوب می شود، به مصلحت کشور، مردم و کسب وکارها باشد.
اختلال در ارتباطات کشور، به سبب عدم توسعه شبکه ثابت است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره اختلال در شبکه ارتباطی کشور اظهار نمود: آنچه این روزها موجب اختلال در شبکه شد و بارها درباره آن صحبت کرده ام، شبکه ارتباطات ثابت کشور مادر همه شبکه ها است که اپراتورهای سیار به آن وابسته هستند، اما این شبکه طی ۱۰ سال قبل توسعه مناسب نداشته است. بخش دیگر از اختلال در شبکه بدین سبب بود که شبکه مخابرات در چند استان مسدود شده بود و در برخی از ساعات این انسداد بالای ۹۶ درصد بود.
زارع پور افزود: علاوه بر این خیلی از لینک هایشان با ازدحام روبه رو شده بود و کاری که در چند روز گذشته انجام داده ایم این بود که بیش از ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ظرفیت مخابرات اضافه و کمک کردیم مشکلات حل شود. فکر می کنم در چند روز آینده، نتایج این افزایش ظرفیت را با افزایش کیفیت اینترنت ببینند.
وی با اعلان اینکه در طول این مدت و با شیوع کرونا، تقاضا برای ترافیک بالا رفته، اضافه کرد: این در حالیست که در این ۱۰ سال متناسب با نیاز، زیرساخت ها توسعه پیدا نکرده وبه سرعت در تلاش هستیم که زیرساخت ها را توسعه بدهیم. از معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه درخواست کردم تا اعتباری در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار دهند که البته این اعتبار در قالب بودجه ۱۴۰۱ باشد تا بتوانند به سرعت در امتداد نوسازی زیرساخت های خود بخصوص در استانها استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درمورد اخبار کاهش پهنای باند برخی شبکه های اجتماعی، توضیح داد: مانند روال گذشته پهنای باند بین الملل را برای نیازهای کشور افزایش داده ایم. بعنوان وزیر ارتباطات وظیفه دارم که ارتباط باکیفیت در اختیار کاربران بگذارم. امروز هم در جلسه هیات دولت، رییس جمهوری دستور دادند که سرعت و کیفیت اینترنت افزایش پیدا کند و این یک وظیفه برای دولت می باشد.
زارع پور افزود: بارها گفته ام که دولت سیزدهم نگاهش به ارتباطات و فناوری اطلاعات یک نگاه کاملا فرصت محور است و آماده هستیم که زیرساخت ها را جهت استفاده حداکثری مردم فراهم نماییم. دلیلی ندارد که از طرفی پروژه فیبرنوری (FTTH) را افتتاح نماییم و از طرف دیگر دست به محدودیت بزنیم. البته که سیاست گذار در این عرصه، شورای عالی فضای مجازی است و آنها باید سیاست های کلی را مشخص کنند اما دولت بعنوان متولی این حوزه کاملا به دنبال توسعه است.
وی با اعلان اینکه درخواست افزایش پهنای باند به مدلول کمبود پهنای باند نیست، اظهار داشت: آنچه بعنوان وزیر ارتباطات در جلسه شورای عالی فضای مجازی مطرح کردم برنامه یک ساله وزارت ارتباطات بود. برای افزایش پهنای باند کشور نیز به سبب کمبود وقت، رییس جمهوری دستور دادند این طرح در جلسه آینده بصورت دقیق تر بررسی و در مورد آن تصمیم گیری شود. هیچکس در دولت به دنبال محدودیت اینترنت نیست. اختلال ها فنی بوده و ربطی به تصویب هیچ طرحی نداشته است.





منبع:

1400/12/05
12:26:12
5.0 / 5
492
تگهای خبر: اپراتور , اینترنت , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403