مدیر نهادهای مالی و نوآوری فرابورس اعلام كرد:

تامین مالی جمعی بهترین گزینه تجهیز منابع برای كسب وكارهای كوچك و متوسط

تامین مالی جمعی بهترین گزینه تجهیز منابع برای كسب وكارهای كوچك و متوسط

به گزارش تجهیزات جانبی مدیر نهادهای مالی و نوآوری فرابورس ایران درباب تامین مالی بوسیله بازار سرمایه اظهار داشت: کسب وکارهای کوچک و متوسط امکان استفاده از راهکارهای تامین مالی رایج مانند تسهیلات بانکی یا انتشار اوراق در بورس را ندارند؛ بدین سبب تامین مالی جمعی راه حل مناسبی برای این گروه است.


به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی فرابورس ایران، "عارف علیقلی پور" تامین مالی جمعی را دروازه تامین مالی برای همه شرکتها و کسب وکارها دانست و اشاره کرد: باید فرصتی فراهم گردد تا با معرفی کامل این روش تامین مالی در سطوح گسترده، امکان حضور مردم در کرادفاندینگ فراهم گردد.
وی با اشاره به مفهوم تامین مالی جمعی، مزیت های آن و کارکرد صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در این عرصه اظهار داشت: ابزارهای تامین مالی برای شرکت های نوپا و استارتاپی عموما دارای ریسک هستند و از همین رو این حوزه را حوزه تامین مالی جسورانه می خوانند.
علیقلی پور با اعلان اینکه تامین مالی جمعی به مدلول تامین مالی توسط جمعیتی از یک جامعه است، اظهار داشت: حوزه تامین مالی تعدادی از قدیم الایام به شکل سنتی وجود داشته و مردم در شکل اسلامی و ایرانی آن بصورت خیرخواهانه ورود می کرده اند.
به گفته مدیر نهادهای مالی و نوآوری فرابورس ایران، زمانی که مقرر است تامین مالی جمعی در شکل خیرخواهانه نباشد و وارد حوزه کسب وکار شود، تامین مالی جمعی یا در قالب عقود اسلامی است که افراد پول را در اختیار کسب وکاری قرار می دهند و یا بصورت مشارکت در سهام شرکت های استارتاپی و نوپا خواهد بود.
وی درباب تامین مالی بوسیله بازار سرمایه نیز گفت: کسب وکارهای کوچک و متوسط به سبب شرایط خاص خود، امکان استفاده از راهکارهای تامین مالی رایج مثل تسهیلات بانکی یا انتشار اوراق در بازار سرمایه را ندارند بنا بر این تامین مالی جمعی راه حل مناسبی برای این گروه است.
علیقلی پور در ادامه با اشاره به این که تامین مالی جمعی چندین بٌعد برای کسب وکارها دارد، اضافه کرد: یکی از موضوعات مهم این است که مردم چقدر حاضر هستند در این کسب وکارهای جدید وارد شوند که این امر، بٌعد شناخت از بازار و نیازسنجی بازار است، بدین سان باید بررسی شود آیا این کسب وکار موفق و مورد نیاز بازار خواهد بود یا خیر تا بتوان جامعه را برای ورود به آن ترغیب کرد.
مدیر نهادهای مالی و نوآوری فرابورس ایران در پاسخ به این پرسش که آیا این امکان وجود دارد که شرکت های استارتاپی و دانش بنیان ها در بازار سهام پذیرش شوند و سهام آنها در تابلو معاملات خریدوفروش شود، اظهار داشت: شرکت های استارتاپی و دانش بنیان اگر الزامات پذیرش را رعایت نکنند یا ریسک هایی در حوزه کسب وکار داشته و چشم انداز روشنی از سودآوری نداشته باشند، امکان پذیرش ندارند اما تامین مالی جمعی فرصت خوبی برای این شرکت هاست که اگر این روش توسعه یابد و مردم هم وارد این جریان شوند طی زمان می توان به ورود سهام این شرکتها به بازار سرمایه امیدوار بود.
به گفته وی، در یک مفهوم ساده تر با اعتماد به کسب وکار در فضای اشتراکی، فرصتی را برای شرکت های کوچک و متوسط فراهم می آورد تا بوسیله پلت فرم ها یا سکوهایی که برای این مساله طراحی شده، تامین مالی را انجام دهند.
علیقلی پور در ادامه ادبیات سرمایه گذاری جسورانه را همراه با ریسک بالا دانست و اظهار داشت: به همین دلیل ورود و اعتماد عمومی برای مردم سخت ایجاد می شود و نیاز به فرهنگ سازی دارد.
دبیر کارگروه ارزیابی تامین مالی جمعی، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری را فرصتی برای ایجاد فرهنگ سازی و تسهیل شرایط برای مردم دانست و اظهار داشت: این صندوق تصمیم گرفته با هدف تسهیل و تضمین قسمتی از سرمایه های مردم ضمن پشتیبانی از طرح های دانش بنیان و تامین مالی برای این طرح ها، به مردم نیز این اطمینان را بدهد در صورتیکه برنامه شرکت استارتاپی محقق نشود درصدی از سرمایه مردم را حفاظت و تضمین کند، حامی سرمایه گذار شود تا ریسک سرمایه گذار را کم کند و همین طور مردم را برای ورود به این روش تامین مالی ترغیب کند.
وی درباب این که کدام طرح های شرکت های استارتاپی شرایط ورود به تامین مالی جمعی را دارند هم اظهار داشت: شرکتها باید طرحی عرضه کنند که قابلیت سودآوری در یک دوره زمانی مثلا دو الی سه ساله را داشته باشند و در ادبیات تامین مالی جمعی، طرح کسب وکار باید از مرحله اول و ابتدایی گذشته باشد و بتواند در مدت یک تا دو سال به نتیجه برسد.



منبع:

1400/02/23
10:35:27
5.0 / 5
575
تگهای خبر: ابزار , شركت , طراحی , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403