رئیس فراكسیون راهبردی مجلس:

بخش های خصوصی و دولتی حوزه فناوری اطلاعات برای اثربخشی لایحه برنامه هفتم هم افزایی داشته باشند

بخش های خصوصی و دولتی حوزه فناوری اطلاعات برای اثربخشی لایحه برنامه هفتم هم افزایی داشته باشند

به گزارش تجهیزات جانبی، شورای اسلامی از عرضه پیشنهاداتی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در لایحه هفتم توسعه اطلاع داد و اظهار داشت: باید بخش خصوصی و دولتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و در جهت اثربخشی لایحه برنامه هفتم توسعه هم افزایی داشته و با همکاری شرایط را به بهترین شکل پیش ببرند.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، سید محمدرضا میرتاج الدینی ضمن اشاره به جلسه فراکسیون راهبردی مجلس اظهار داشت: جلسه کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون با حضور امیر لاجوردی قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه ارتباطات، مسؤلان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سازمان نظام صنفی رایانه ای، مدیران اپراتورهای ثابت و همراه و هم فعالان بخش پست و دفاتر پیشخوان برگزار شد.
وی توضیح داد: در این نشست عنوان شد که باید بخش خصوصی و دولتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و در جهت اثربخشی لایحه برنامه هفتم توسعه هم افزایی داشته و با همکاری شرایط را به بهترین شکل پیش ببرند؛ فناوری ارتباطات در عصر ما به حدی توسه یافته که نباید حدی برای توسعه آن قائل بود و علاوه بر این امروزه هیچ بخشی از فعالیتهای جامعه بشری را نمی توانیم پیدا نماییم که با حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بیگانه باشد.
رئیس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به این که امروزه حتی بخش های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی متاثر از فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی است، اظهار داشت: می توانیم بگوییم تمامی فعالیتهای بشری امروزه با حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات عجین شده است و بنابراین فعالیت قانونمند و در قالب ضروریست.
میرتاج الدینی با اشاره به اینکه امروزه با مقوله جهان آینده جهان هوشمند روبرو می باشیم، تصریح کرد: باید در راه هوشمندسازی گام برداریم چون که بشر به مرور زمان به جایی می رسد که با هوش مصنوعی فعالیت ها را پیش خواهد برد.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ضمن اشاره به احکامی که در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از جانب دولت عرضه شده، اظهار داشت: این موارد از جانب کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است و امیدواریم با بهترین تصمیم برای مردم منشاء خیر باشد.
رئیس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی در مورد بررسی پیشنهاد طرح در مورد ساماندهی حوزه شبکه های ارتباطی پیامکی و عرضه سوال تخصصی از دو وزیر ارتباطات و ارشاد، بیان نمود: عرضه طرح تخصصی سوال در مورد وضعیت نابسامان حوزه پیامک انبود در کشور از وزارت ارتباطات و ارشاد با امضای بیشتر از ۳۰ نماینده مجلس شورای اسلامی مدنظر قرار گرفت و باید ساماندهی مقوله پیامک های انبوده محقق شود و تحت نظر وزارت ارتباطات باشد و عرضه مجوزها از جانب این وزارت خانه صورت گیرد.
در ادامه این نشست، سهیل یحیی زاده، رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به طرح های پیشنهادی این کمیته در مجلس یازدهم، اظهار نمود: پیشنهاد بروزرسانی و ایجاد قوانین هوشمندسازی در حوزه راه و ساختمان، عرضه طرح و پیشنهاد به وزارت آموزش و پرورش، طرح در بودجه ۱۴۰۱ با بند (ی) تبصرهه ۶ ماده واحده، استفساریه مفاد جزء (۲) بند (ی) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و طرح یک فوریتی تاسیس صندوق توسعه شبکه دسترسی نهایی اینترنت ثابت مبتنی بر فیبر نوری همچون اقدامات صورت گرفته است.
وی در مورد بررسی کلیات موارد در ارتباط با برنامه هفتم توسعه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار نمود: باید شاهد ایجاد زنجیره هوشمندسازی در صنعت آب و برق باشیم و در عین حال به مقوله کنتورهای هوشمند دقت کنیم.
رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به این که در وزارت راه با هوشمندسازی شبکه جاده ای روبرو می باشیم، اظهار داشت: با یک یا دو اپراتور فعالیت ها پیش نمی رود و باید به صورت هم افزا کارها را پیش برد.
یحیی زاده افزود: در قسمت توسعه شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد دیجیتال شبکه ملی اطلاعات باید به مسائل مهم توجه کرد، همینطور دستگاههای اجرایی مکلف شده اند تا آخر سال اول این برنامه، نسبت به تدوین برنامه تحول دیجیتال و توسعه اقتصاد دیجیتال بخش خود و پروژه های پیشران بر بستر ابری با سازوکارهای تأمین مالی از محل منابع غیردولتی اقدام و آنرا به تصویب هیات وزیران برسانند. نکته دیگری که باید به آن توجه داشت در حوزه هوشمندسازی نظام سلامت و مقوله گردشگری هوشمند است.
در ادامه این نشست امیر لاجوردی، قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه ارتباطات با تکیه بر این که شبکه ملی اطلاعات در دولت توسعه یافته است، اظهار داشت: طی چند سال گذشته افزایش میزان پهنای باند مصرفی در قسمت پهنای باند داخلی نسبت به پهنای باند خارجی بی سابقه بوده و میزان پهنای باند اینترنت بین المللی و شبکه داخلی امسال افزایش پیدا کرده است.
وی با تکیه بر این که باید انحصار مقوله پیامک های انبوه شکسته شود، اظهار داشت: باید نظارت به صورت تخصصی در وزارت ارتباطات صورت گیرد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی با بیان اینکه لایحه برنامه هفتم توسعه فرصت خوبی برای بخش خصوصی و دولتی است تا در زمینه دولت الکترونیک و خدمات بستر ابری اقدامات موثری صورت گیرد، اظهار نمود: همینطور باید متولی امنیت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات مشخص و با تغییر متولی های مختلف به متولی ثابت، شرایط برای توسعه طرح های پیشران فراهم گردد.
لاجوردی افزود: باید خدمات اپراتوری در کشور توسعه یابد و نباید مقوله امنیت مانع از توسعه در این بخش شود.





منبع:

1402/04/01
23:51:31
5.0 / 5
495
تگهای خبر: آموزش , اپراتور , اینترنت , بین المللی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403