ساخت نخستین سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی تله فوتو به دست سامسونگ

ساخت نخستین سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی تله فوتو به دست سامسونگ

به گزارش تجهیزات جانبی، شرکت سامسونگ نخستین سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی تله فوتو را برای گوشیهای هوشمند ساخته است.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، شرکت سامسونگ اخیرا پیشرفته ترین سنسورهای تصویر را توسعه داده است که نسل بعدی گوشیهای هوشمند را به بهترین دوربین های موبایل موجود در بازار مجهز می کند.
طبق گفته اتاق خبر سامسونگ، با افزایش تقاضا برای دوربین های برتر و کیفیت تصویر بهتر، جدید ترین طراحی سامسونگ عملکرد سنسور دوربین را بهبود می بخشد و شکاف و فاصله بین دوربین های اصلی و فرعی را پر می کند.
جسوک لی معاون اجرایی و مدیر عامل تیم تجاری سیستم LSI Sensor در سامسونگ می گوید: عرضه یک تجربه عکاسی ثابت در تمام زوایا، جهت جدید این صنعت است.
سامسونگ با تولید سه سنسور تصویر موبایل جدید برای لنزهای اصلی و فرعی(ISOCELLS HP۹، GNJ و JN۵)، سخت افزار و نرم افزار خویش را به روز کرد تا واضح ترین تصاویر نزدیک و بالاترین پیکسل ها و کیفیت تصویر موجود را با استفاده از هوش مصنوعی به کاربران خود عرضه نماید.
حسگر تله فوتو ۲۰۰ مگاپیکسلی ISOCELL HP۹
لنز ISOCELL HP۹ دارای نخستین سنسور تله فوتو ۲۰۰ مگاپیکسلی با فرمت اپتیکال ۱/۱.۴ و اندازه پیکسل ۰.۵۶ میکرومتر است.
به قول سامسونگ، یک ماده جدید در این میکرولنز با انکسار بالا، حساسیت دوربین به نور را تا ۱۲ درصد و فوکوس خودکار را تا ۱۰ درصد بالا می برد و قابلیت های جمع آوری نور بهبود یافته است. بدین ترتیب نور بیشتری را به فیلتر رنگی RGB مربوطه هدایت می کند که همینطور به معنای تصاویر بهتر در شرایط کم نور است.
این دوربین با استفاده از فناوری Tetra²pixel می تواند تا ۴ برابر زوم کند، اما همچنان کیفیت واضحی را حفظ می نماید. ضمن این که در ترکیب با ماژول تله فوتو ۳x می تواند تا ۱۲ برابر زوم کند.
در حالیکه سنسورهای تصویر معمولی دارای خروجی داده خام پیش از پردازش هوش مصنوعی و به دنبال آن خروجی تصویر ISP و JPEG هستند، لنز ISOCELL HP۹ پردازش را به صورت همزمان انجام می دهد. این به معنای «زمان پردازش سریع تر، جزئیات و رنگ های بهتر و عکس برداری و بررسی عکس سریع تر» است.
تراشه ISOCELL GNJ
تراشه ISOCELL GNJ با فناوری پیکسل دوگانه، دارای ۵۰ میلیون پیکسل ۱.۰ میکرومتری در چارچوب اپتیکال ۱/۱.۵۷ اینچی است. به قول سامسونگ، دو فتودیود در هر پیکسل، آنرا قادر می سازد تا فوکوس مشابه با چشم انسان را داشته باشد و با جمع آوری یک نمایه تمام رنگی، تصاویر و ویدئوهای با وضوح بالا را عرضه نماید.
سایر پیشرفت ها در این تراشه عبارتند از انتقال بهتر نور، کاهش بازتاب های ناخواسته و ثبات بیشتر در کیفیت تصویر در شرایط کم نور.
سامسونگ می گوید: لایه ضد انکسار با ضریب انتقال بالا(ARL) در ترکیب با ریز لنزهای سامسونگ همینطور دارای یک ماده جداسازی پیکسل ارتقا یافته برای به حداقل رساندن تداخل بین پیکسل های مجاور است که منجر به نمایش جزئیات بیشتر و تصاویر دقیق می شود.
این سنسور ۲۹ درصد بهبودی در بهره وری انرژی در نمایش زنده و کاهش ۳۴ درصدی مصرف انرژی در هنگام فیلم برداری ۴K عرضه می دهد.
یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی برای همه دوربین ها
در نهایت سنسور ISOCELL JN۵، یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی نوع ۱/۲.۷۶ با پیکسل های ۰.۶۴ میکرومتر، به علت فرمت باریک خود می تواند در دوربین های اصلی و فرعی تعبیه شود.
این سنسور در شرایط کم نور، نویز را می کاهد. همینطور تشخیص فاز فوق العاده(Super QPD) به کاربران امکان می دهد به سادگی و با وضوح بالا از سوژه های متحرک عکس بگیرند، چونکه فوکوس لنز را به سرعت تنظیم می کند.
یک خصوصیت به نام افزایش اسلاپ دوگانه(DSG) همینطور HDR را زیاد می کند. این فناوری اطلاعات نور آنالوگ وارد شده به پیکسل ها را به دو سیگنال تقویت می کند، آنها را به دیجیتال تبدیل می کند و سپس آنها را در یک داده ترکیب می کند و محدوده رنگ هایی را که سنسور می تواند تولید نماید، بالا می برد.
به قول کارشناسان، سنسورهای ۲۰۰ و ۵۰ مگاپیکسلی بهترین ها در این صنعت هستند.
شرکت سامسونگ بعد از شرکت سونی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سنسور تصویر در جهان است. ازاین رو این یک پیشرفت قابل توجه برای دوربین گوشیهای هوشمند است.
جسوک لی در انتها اظهار داشت: ما با مجموعه جدید سنسورهای تلفن همراه خود که جدید ترین پیشرفت ها را ادغام می کنند، به تعیین استانداردهای صنعتی جدید و جابجایی مرزهای فناوری ادامه خواهیم داد.



1403/04/10
10:15:13
5.0 / 5
59
تگهای خبر: استاندارد , تجربه , تلفن همراه , سامسونگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
لینک دوستان تجهیزات جانبی
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403