رئیس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات:

کشورهای عضو ITU باید برای تنبیه رژیم صهیونیستی تصمیم گیری کنند

کشورهای عضو ITU باید برای تنبیه رژیم صهیونیستی تصمیم گیری کنند

به گزارش تجهیزات جانبی، رییس سازمان رگولاتوری اظهار داشت: کشورهای عضو ITU باید برای جلوگیری از بدعت خطرناک اعتراض خودرا اعلام نموده و تصمیم لازم برای تنبیه رژیم متخلف گرفته شود.



به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، کارگاه آخرین گرایش ها و تکنولوژی های جدید شورای رگولاتوری های جنوب آسیا به میزبانی ایران با حضور کشورهای هند، مالدیو، نپال، پاکستان، بنگلادش، بوتان، سریلانکا و افغانستان در تهران اجرا شد.
حمید فتاحی، قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شروع به کار این جلسه با محکومیت اقدام جنایتکارانه رژیم اسرائیل در بکارگیری تجهیزات مخابراتی به عنوان ابزار ترور و کشتن زنان و خردسالان بی گناه اظهار داشت: تجهیزاتی که با تلاش دانشمندان حوزه مخابرات و ارتباطات طراحی و تولید شده است و می بایست به عنوان ابزار ارتباطی برای تسهیل امور مردم به کار گرفته شود، در اقدامی بی سابقه به عنوان سلاح کشتار جمعی بکار برده شده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اشاره کرد: به همین دلیل لازم است همه کشورهای عضو ITU برای جلوگیری از این بدعت خطرناک اعتراض خودرا اعلام نموده و تصمیم لازم برای تنبیه این رژیم متخلف گرفته شود.
وی با اشاره به این که نشست SATRC فرصتی برای تبادل دانش و تجربیات و تقویت همکاریهای مشترک میان کشورهای منطقه جنوب آسیا است، اضافه کرد: امیدواریم با هم اندیشی و تعامل سازنده، بتوانیم راهکارهای نوینی برای چالش های پیش روی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح منطقه ای و بین المللی ارائه نماییم.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر این که توسعه سریع زیرساخت های ارتباطی و روندهای فناورانه، نقش مهمی در توانمندسازی جوامع و تسریع رشد اقتصادی ایفا می کنند، اظهار داشت: در دنیایی که روز به روز به دیجیتالی تر شدن نزدیکتر می شود، یافتن تعادلی میان سه عنصر امنیت سایبری، حریم خصوصی و نوآوری بسیار ضرورت دارد. همین طور با سرعت پیشرفت در فناوری هایی مانند هوش مصنوعی (AI)، نیاز به سیاست ها و مقرراتی مناسب جهت استفاده از این فنآوری ها به روشی مسئولانه، بالاتر از پیش احساس می شود.
فتاحی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با درک اهمیت حیاتی تکنولوژی های جدید در توسعه ارتباطات پایدار، جایگاه ویژه ای را برای این حوزه در برنامه های راهبردی خود پیش بینی کرده است.
وی هدف از این رویکرد را بهره برداری حداکثری از ظرفیتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات بمنظور ارتقاء زندگی شهروندان، افزایش راندمان در بخشهای مختلف اقتصادی و حرکت به طرف دولت هوشمند عنوان نمود.
رئیس رگولاتوری با اشاره به گسترش پهن باند ثابت و سیار به عنوان یکی از مهم ترین دستاوردهای سال های اخیر کشورمان اظهار داشت: در سال های اخیر توسعه پوشش فیبرنوری با طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب وکارها در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام می باشد.
فتاحی اشاره کرد: این فناوری نه فقط به بهبود کیفیت دسترسی به اینترنت کمک می نماید، بلکه موسس زیرساختی پایدار برای پذیرش فناوری های نوظهور و آینده محور است و فیبرنوری با فراهم آوردن سرعت های گیگابایتی و افزایش اطمینان پذیری، راه را برای شهرهای هوشمند، بهداشت دیجیتال و آموزش الکترونیکی هموار می کند و ما در نظر داریم بوسیله سیاستهای مناسب، سرمایه گذاری های پایدار در این بخش را تضمین نماییم و اطمینان حاصل نماییم که این خدمات به گونه ای عادلانه در دسترس همگان قرار گیرد.
قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به فناوری ۵G به عنوان یکی از نقاط عطف تحول دیجیتال اظهار داشت: توسعه شبکه سیار نسل پنجم در ایران در دستور کار قرار گرفته و تا حالا حدود دو هزار سایت به راه افتاده است و بررسی چالش ها و فرصت های استقرار ۵G در جنوب آسیا و نگاهی به آینده این فناوری و نسل ششم شبکه های ارتباطی (۶G) بسیار با اهمیت می باشد.
حمید فتاحی اضافه کرد: ارتباطات ماهواره ای نیز به عنوان یکی از فناوری های درحال رشد، نقش حیاتی در دسترسی به ارتباطات جهانی و کاهش شکاف دیجیتال ایفا می کند. با ظهور منظومه های ماهواره ای و توسعه فناوری های ماهواره ای برای ارائه خدمات پهن باند، شاهد تغییرات عمده ای در نحوه اتصال جوامع به اینترنت خواهیم بود.
وی با تأکید بر نقش حیاتی این فناوری خصوصاً در مناطقی که از پوشش زمینی کافی برخوردار نیستند، اظهار داشت: در این جهت رفع چالش های در رابطه با این فناوری ها همچون رعایت حقوق سرزمینی کشورها و حریم خصوصی استفاده کنندگان و الزام به رعایت قوانین بین المللی دارای اهمیت به سزایی است.
فتاحی با اشاره به ظرفیت سازمانهای منطقه ای و بین المللی در کنار دولت ها در تصمیم سازی بمنظور استفاده صلح آمیز از فناوری های جدید، استفاده حداکثری از فرصت ها و غلبه بر چالش های آن عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران در عرصه تکنولوژی های جدید در سطح داخلی با اقداماتی مانند سیاست گذاری و وضع قوانین و مقررات به قانونمندسازی این حوزه ها می پردازد و در سطح منطقه ای و بین المللی نیز با حضور فعال و مداوم در مجامع تخصصی بین المللی همیشه تلاش نموده باتوجه به اهداف آنها، برنامه های توسعه خودرا با جدیت دنبال کند و در برنامه های بین المللی مرتبط، مشارکت حداکثری داشته باشد.

1403/07/10
14:05:30
5.0 / 5
245
تگهای خبر: آموزش , ابزار , الكترونیكی , اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403