کاربرد روغن صنعتی

کاربرد روغن صنعتی

روغن صنعتی روانکاری است که در بسیاری از صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع روغن ها دارای انواع مختلفی هستند که هر یک از آنها کاربردهای خود را دارا می باشند.


آشنایی با روغن دنده

روغن دنده خودرو جهت روانکاری قطعات متحرک موجود در سیستم جعبه ‌دنده یا گیربکس خودرو استفاده می شود. روغن گیربکس در دیفرانسیل و جعبه ‌فرمان خودرو کاربرد دارد. واسکازین خودرو برای روانکاری چرخ دنده ها استفاده می شود. روغن دنده ماشین دارای خاصیت ضد زنگ و ضد خوردگی می باشد. این خصوصیت روغن گیربکس باعث می شود که همانند لایه ای محافظ بر روی قطعات گیربکس عمل کند. روغن دنده باید تحمل دمای بالایی داشته باشد .

روغن دنده خودرو باید در دماهای پایین سیالیت مناسب داشته باشد تا در آغاز عملکرد گیربکس مشکلی ایجاد نشود. روغن دنده با فلزات موجود در جعبه دنده که اکثرا فولاد، آلومینیوم و مس می باشد باید سازگار بوده.

واسکازین کلمه روسی است که به معنای روغن دنده یا روغن گیربکس می‌باشد. واسکازین جهت روانکاری در گیربکس و دیفرانسیل خودرو استفاده می‌شود. هرگز به جای واسکازین یا روغن گیربکس از روغن موتور در گیربکس استفاده نکنید. روغن دنده دارای مواد افزودنی تحمل فشار یا به اصطلاح EP است.

این نوع مواد افزودنی در روغن گیربکس باعث می شود که روغن قدرت تحمل فشار بالایی داشته باشد. روغن دیفرانسیل در شرایط کاری سخت و حرارت بالا عملکرد خوبی دارد. کیفیت روغن دنده مانند روغن موتور بر اساس استاندارد کیفیت (API) دسته بندی می شود. گرانروی روغن واسکازین نیز با استاندارد SAE طبقه بندی می شود.

 

روغن دنده صنعتی

روغنهای دنده صنعتی با دو پایه سنتتیک  PAGو معدنی تولید می شوند و در دنده های صنعتی صنایع مختلف و نیز دنده های تحت بار سنگین و فشار بالا شامل دنده‌ های حلزونی ، دنده جناقی ،  دنده مارپیچی و دنده‌های انتقال نیروی صنایع فولاد ، یاتاقان‌های تخت و غلطکی استفاده میگردند . روغن دنده دارای قابلیت ضدسایش و ضدخوردگی عالی هستند. این نوع روغن  پایداری حرارتی بالایی دارند. روغن دنده صنعتی مینرال در سطح کیفیت CLP تولید می گردند که با نام روغن یاتاقان، روغن دنده یاتاقان یا روغن CLP نیز شناخته می شوند..

روغنهای دنده صنعتی درویسکوزیته گریدهای 68، 100، 150، 220، 320، 460، 680، 1000 تولید می گردند. همچنین روغن های دنده صنعتی می توان در روانکاری به صورت چکه ای و پاششی استفاده کرد.

گریس اس کا اف SKF

شرکت اس کا اف یا SKF سوئدی می باشد که در سال 1907 میلادی با تولید بلبرینگ و سایر قطعات صنعتی اقتتاح شد. مقر اس کا اف آن در شهر گوتنبورگ واقع است. شرکت اس کا اف یکی از بزرگترین تولید کننده های یاتاقان ، بلبرینگ و گریس های صنعتی در جهان است و بیش از 100 کارخانه تولید در کشورهای مختلف جهان را داراست و در اکثر کشورهای جهان محصولات خود را به فروش می رساند. شرکت اس کا اف (SKF) تولید کننده روانکار و گریس SKF می باشد.

 

روغن شل

روغن های دنده اهمیت زیادی در صنایع دارند . دنده های صنعتی باید در شرایط سخت ، دمای بالا و در فضا های آلوده به گرد و خاک ، آلودگیهای حاصل از کار و آب کار کنند. بدون مراقبت های لازم ، دنده ها زودتر از موعد فرسوده و خراب خواهند شد. شما مجبور خواهید شد تا قطعات دستگاه را به سرعت تعویض کنید. با استفاده از روغن shell باعث افزایش عمر گیربکس می شوید. روغن دنده بی کیفیت باعث از کار افتادن تجهیزات می شود. برای مقابله با شرایط سخت، شرکت توتال فرانسه مجموعه ای از روان کننده ها را معرفی و ارائه کرده است که فرمول آن ها مختص گیربکس های صنعتی در فضاهای بسته است.

 

ویژگی های روغن دنده کاسترول

روغن دنده کاسترول از دو جزء بسیار مهم تشکیل شده است: روغن پایه و افزودنی ها. افزودنی ها موجب خواهند شد که ویژگی های مطلوب و مورد نظر به روغن صنعتی داده و ویژگی های نامطلوب از آن گرفته شود. مجموعه افزودنی های روغن، تعیین کننده ی عملکرد آن است، و یک مجموعه ی قوی، عملکرد و محافظتی را که مطلوب شماست، فراهم می کند. روغن دنده کاسترول باید به لحاظ دمایی، باثبات باشد و در دمای بالا اکسیده نشود تا موجب ایجاد رسوب و یا لایه روی روغن نگردد. محافظت از روغن در برابر اکسیده شدن می تواند فاصله ی دفعات تعویض روغن را افزایش دهد. قاعده ی کلی این است که در روغنی که دمای آن بالای 60 درجه است، به ازای هر 10 درجه افزایش دما، اکسیداسیون باعث می شود که عمر کاری روغن به نصف برسد.

 اگر گیربکس ی دستگاه شما در فضای بسته قرار دارد و میزان فشار بر روی آن بالا است یا در معرض شوک فشار قرار دارد، باید روغن دنده ای داشته باشید که خصوصیت آن، کار تحت فشار بالا باشد. روغن دنده ای که افزونه ی EP داشته باشد، می تواند سطح چرخ دنده ها را در برابر فشار بالا محافظت کند. سوم: روغن دنده کاسترول صنعتی باید با آلودگی های ورودی به سیستم، به ویژه آب، مقابله کند. روغن باید بتواند جلوی حل شدن آب را بگیرد، تا بتوان آن را به سادگی از گیربکس خارج کرد

کاربرد روغن صنعتی

روغن صنعتی روانکاری است که در بسیاری از صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این  نوع روغن ها دارای انواع مختلفی هستند که هر یک از آنها کاربردهای خود را دارا می باشند. زمانی از این روغن های صنعتی استفاده می شود که نیاز به روان کننده هایی برای دستگاه های صنعتی باشد. انواع روغن های صنعتی را می توان به مواردی از قبیل روغن دنده صنعتی ، روغن توربین، روغن گردشی و هیدرولیک، روغن دیزل ، روغن های محافظ، روغن های ماشین آلات سنگین، روغن های کمپرسور، روغن های مخصوص انتقال حرارت، روانکاوهای عملیات ماشین کاری و برشکاری و … تقسیم بندی کرد که هر یک از این روغن ها مزایایی را در صنایع مختلف دارند.

 

خرید روغن دنده

جهت خرید روغن گیربکس و سایر روغن ها با ما در شرکت روغن صنعت آروشا تماس بگیرید. روغن صنعتی کاسترول و انواع برند خارجی و ایرانی با ضمانت نامه اصالت کالا.

آدرس : تهران، خیابان دستگردی (ظفر)، خیابان فرید افشار، پلاک 2، واحد 12

تلفن : 22920499

1401/07/07
20:04:56
5.0 / 5
616
تگهای خبر: رپورتاژ , سیستم , شركت , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403