انتشار رسمی به روزرسانی ویندوز 10 مایكروسافت
مایکروسافت جدید ترین به روزرسانی سیستم عامل ویندوز ۱۰ معروف به نسخه ۲۱H۱ که در آن به جای عرضه امکانات جدید به بهبود کیفیت قابلیتهای موجود پرداخت شده است را رسما ارائه کرد.
به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، مایکروسافت در مورد کسب و کار ویندوز خود که حدود ۱۴ درصد از درآمد این شرکت را تشکیل می دهد، رویکرد محتاطانه تری در پیش گرفته است. بیشتر از ۱.۳ میلیارد دستگاه با استفاده از سیستم عامل ویندوز کار می کنند و طبق آمار نت مارکت شیر، ویندوز ۱۰ با سهم ۵۹ درصدی در آوریل، برترین سیستم عامل رومیزی مانده است.
مایکروسافت بعد از اینکه ویندوز ۱۰ را در سال ۲۰۱۵ معرفی نمود، در سال های اخیر به عرضه به روزرسانی هایی برای آن نظیر ابزارهایی برای طراحی اشیای سه بعدی، بکارگیری فیلترهای عکس و مشخص کردن بخشهایی از صحبت در وب سایتها پرداخته است. هر سال دو به روزرسانی برای ویندوز عرضه می شود در حالیکه سیستم عامل مک و iOS اپل و اندروید گوگل تنها یک به روزرسانی دریافت می کنند.
مایکروسافت روند توسعه را در سال ۲۰۱۹ آهسته کرد و یک به روزرسانی معمولی در نیمه اول سال و بعد از آن یک به روزرسانی معطوف به عملکرد را در نیمه دوم سال ارائه کرد. در سال ۲۰۲۰ که کاربران از ویندوز ۷ مهاجرت کردند، این شرکت استراتژی مذکور را تکرار کرد. حالا با انتشار به روزرسانی ویندوز ۱۰ مه ۲۰۲۱، یک به روزرسانی کیفیت محور دیگر از راه می رسد.
پانوس پانای، مدیر محصول مایکروسافت ماه مه گذشته در بحبوحه پاندمی ویروس کرونا اعلام نموده بود مردم ماهانه ۷۵ درصد زمان بیشتری در ویندوز ۱۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل سپری می کنند. مایکروسافت رشد سریع غیرمعمول فروش مجوزهای ویندوز ۱۰ برای کامپیوتر های شخصی مصرفی را در چهار سه ماهه گذشته گزارش کرد.
بعضی از تغییراتی که در جدید ترین به روزرسانی ویندوز ۱۰ مشاهده می شوند عبارتند از:
سیستم ویندوز دفندر اپلیکیشن گارد که فایلهای آفیس را باز کرده و وب سایتها را به شکل ایمنی نمایش می دهد، عملکرد بهتری پیدا می کند. مشکلی که سبب می شود به روزرسانی ها برای اکتیو دایرکتوری به آهستگی در کامپیوتر شخصی کاربر آغاز شوند برطرف خواهد شد. مرورگر وب Edge که در ابتدا بخشی از ویندوز ۱۰ بود، حذف می شود و الان نسخه جدیدی وجود دارد که مبتنی بر موتور کرومیوم است که مایکروسافت در به روزرسانی پاییز گذشته در ویندوز ۱۰ گنجاند. پشتیبانی از نسخه اصلی در ۹ مارس به پایان رسید. در نتیجه اگر کاربران دکمه استارت را کلیک کرده و Edge را سرچ کنند، دو مرورگر مختلف به آنها نشان داده نمی گردد.
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، کاربران ویندوز ۱۰ جهت بررسی قابل دسترس شدن این به روزرسانی می توانند در قسمت تنظیمات سیستم، به بخش "آپدیت اند سکیوریتی" مراجعه نموده، "ویندوز آپدیت" را چک کرده و دکمه "چک برای آپدیت" را کلیک کنند.
منبع: تجهیزات جانبی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب